Tag: komunikim

Komunikim

A jemi ne shpellarët e kohëve moderne? Pushtimi nga emoji-t (Pjesa 2)

Tung, Nuk jam zhdukur… thjesht kam marrë një periudhë shkëputje. Kam shtuar disa funksionalitete të reja në blog dhe kam përpiluar një listë artikujsh…