Tag: Inovacion

Libra

Steve Jobs dhe Elon Musk, dy libra që ja rekomandoj çdo personi

Pushimet e verës janë koha më perfekte për të lexuar (edhe pse kam zbuluar se leximi në autobus apo trafik është mënyrë e mirë…